Wijzigingen overzicht verkeersborden

Op de pagina Verkeersborden op deze website is een kleine wijziging aangebracht.

De pagina is opgefrist met nieuwe afbeeldingen en de bijbehorende PDF is duidelijker ingedeeld en voorzien van het laatste logo van Kronkelroutes.nl.

Wijziging 5 januari 2021

Verder is er een kleine wijziging aangebracht en die betreft de omschrijving bij verkeersbord A01-80 (snelheidsbeperking). Hoewel niet relevant voor brommobielen is bij de uitleg van dit verkeersbord de omschrijving gewijzigd: ‘tractoren’ is veranderd in ‘landbouwvoertuigen en overige MMBS voertuigen’. Tractoren met een minimale snelheid van 45 km/u zijn namelijk wel toegestaan op N-wegen.

Heb je dit overzicht eerder gedownload, zorg er dan voor dat je de laatste versie hebt met de vermelding ‘Laatst bijgewerkt: 5 januari 2021‘. Je kan het overzicht downloaden via de link onderaan de pagina Verkeersborden.

Bij het samenstellen van de pagina Verkeersborden is zorgvuldig getracht een compleet en accuraat overzicht te bieden maar toch is het mogelijk dat er een fout in zit. Heb jij een aanvulling of wijziging? Geef die dan door per e-mail via redactie@kronkelroutes.nl.