Win een Total HappyFuel Card t.w.v. €25,00!!!

Het is en blijft een leuk idee en we gaan er mee door! Het plan was: voor 2020 kan je jouw routebeschrijving als Kronkelroute op deze website laten plaatsen. Maar toen kwam de Corona crisis en bleef iedereen verplicht thuis. Omdat ook deze tweede lock down nog wel even zal duren hebben wij besloten om de inzendtermijn te verlengen.

Stuur dus voor 31 maart 2022 jouw Kronkelroute in en maak kans op een HappyFuel Card van Total ter waarde van €25,00!!! Je ziet het goed, ook het bedrag er op is verhoogd van €10,00 naar €25,00!

Voor onze website zoeken wij altijd nieuwe routebeschrijvingen voor de rubriek Kronkelroutes. Kijk even hier voor een voorbeeld van de routebeschrijvingen zoals wij die willen ontvangen.

De beste inzending van 2020 en 2021 zal in januari 2022 worden gekozen en de winnaar ontvangt een Total HappyFuel Card t.w.v. €25,00.

Lees ook de voorwaarden hieronder, alleen routebeschrijvingen die hieraan voldoen komen in aanmerking voor de prijs.

De voorwaarden:

  • Alleen routebeschrijvingen die op deze website worden gepubliceerd worden doen mee
  • De routebeschrijving moet volledig en goed omschreven zijn in de stijl van de al gepubliceerde Kronkelroutes op deze website
  • De route moet langs wegen gaan waar brommobielen overeenkomstig de verkeersregels mogen rijden
  • Alleen complete routebeschrijvingen van 30 kilometer of langer komen in aanmerking voor de prijs
  • In de routebeschrijving moet een lijst staan met de namen van de wegen waarlangs gereden wordt
  • De beschrijving moet voorzien zijn van schermafbeeldingen van een navigatie app, bijvoorbeeld Google Maps, Garmin, Waze of een andere app

Natuurlijk is het leuk als je een dashcam videoregistratie van de rit meestuurt maar dat is niet noodzakelijk en het is ook geen voorwaarde voor het meedoen aan de win-actie.

Voor het inzenden van je Kronkelroute kan je gebruik maken van WeTransfer om jouw videobestand(en), afbeeldingen en routebeschrijving te versturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres redactie@kronkelroutes.nl.