Winnaars WIN actie Mei 2022 bekend!

Het was voor de jury nog best moeilijk om te kiezen maar ze zijn er uit, de winnaars zijn bekend!

In de allereerste WIN Actie van Kronkelroutes.nl die samen met Ligier Group Benelux werd georganiseerd werden heel leuke foto’s ingestuurd. De winnaars die zijn gekozen uit die foto’s zie je verderop in dit artikel.

Gefeliciteerd Ria Stevens, Lotje Berghout en Joke Bremmers-Meijers met de door jullie gewonnen prijzen! Jullie kunnen je contactgegevens sturen naar redactie@kronkelroutes.nl zodat wij contact met jullie kunnen opnemen voor het uitreiken van de prijzen.

Winnaar EERSTE PRIJS: Ria Stevens

Winnaar van de eerste prijs, €100,– Brandstof is Ria Stevens. Zij plaatste de onderstaande foto op haar Facebook tijdlijn.

Winnaar TWEEDE PRIJS: Lotje Berghout

De tweede prijs, een Ligier jas gaat naar Lotje Berghout. Zij liet haar hond poseren met haar brommobiel in de late middagzon.


(Advertentie)
Deze WIN Actie werd in samenwerking met Ligier Group Benelux georganiseerd.

Winnaar DERDE PRIJS: Joke Bremmers-Meijers

De derde prijs gaat naar Joke Bremmers-Meijers, zij deed mee namens haar schoonouders die trots poseerden met hun glimmende brommobiel. Zij mogen hun brommobiel lekker schoon laten wassen met een wasbeurt in de buurt.

Er komen meer WIN Acties aan!

Omdat deze WIN Actie Mei 2022 zo enthousiast ontvangen is gaan wij zeker er over nadenken om hier een vervolg op te verzinnen en zullen er zeker en vast nieuwe WIN Acties volgen. Houd dus onze Social Media kanalen en deze website goed in de gaten.